top of page

Permanente make-up voor lippen bij Ayba Beauty Center in Dordrecht

Welkom bij Ayba Beauty Center, dé specialist in semi-permanente make-up voor lippen in Dordrecht. Onder leiding van Alexandra, een ervaren en gepassioneerde schoonheidsspecialiste, bieden wij de hoogste kwaliteit behandelingen om uw lippen een natuurlijke, vollere uitstraling te geven.

Wat is semi-permanente make-up voor lippen?

Semi-permanente make-up voor lippen, ook wel bekend als lip pigmentatie of lip blush, is een cosmetische behandeling waarbij natuurlijke pigmenten in de huid worden geïnjecteerd om de kleur, vorm en symmetrie van de lippen te verbeteren. Deze geavanceerde techniek biedt een langdurig resultaat en is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een subtiele verfraaiing van hun lippen zonder het dagelijks aanbrengen van make-up.

Voordelen van semi-permanente make-up voor lippen

 1. Tijdbesparing: Geen dagelijkse makeup routine meer nodig; uw lippen zien er altijd verzorgd en opgemaakt uit.

 2. Natuurlijke uitstraling: De pigmenten die worden gebruikt bij semi-permanente make-up zijn speciaal ontwikkeld om een natuurlijke look te creëren die past bij uw huidskleur.

 3. Langdurige resultaten: Semi-permanente make-up voor lippen kan tot 2-3 jaar meegaan, afhankelijk van uw huidtype en levensstijl.

 4. Waterbestendig: U hoeft zich geen zorgen te maken over uitgelopen lippenstift tijdens het sporten of zwemmen.

 5. Veilige en hygiënische procedure: Bij Ayba Beauty Center worden alle behandelingen uitgevoerd volgens strikte hygiënische richtlijnen en met goedgekeurde materialen.

Het proces van semi-permanente lippenmake-up

Consultatie

Tijdens een persoonlijk consult bespreekt Alexandra uw wensen en verwachtingen. Ze adviseert u over de kleur en vorm die het beste bij u past en geeft uitleg over de procedure.

Voorbereiding

Voor de behandeling wordt de huid rondom uw lippen gereinigd en gedesinfecteerd.
Pigmentatie

Met behulp van een speciale micro-pigmentatiepen wordt het pigment in de bovenste huidlaag aangebracht. Alexandra werkt nauwkeurig en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het pigment om een natuurlijk en langdurige resultaat te bereiken.


Nazorg

Na de behandeling ontvangt u instructies voor de nazorg van uw lippen. Het is belangrijk om de lippen de eerste week goed te beschermen en gehydrateerd te houden voor een optimaal herstel.

Nazorg en onderhoud

Het is essentieel om de juiste nazorg instructies te volgen om de levensduur van uw semi-permanente lippenmake-up te verlengen en complicaties te voorkomen:

 1. Hydratatie: Houd uw lippen gehydrateerd door regelmatig een lippenbalsem zonder parfum of kleurstoffen aan te brengen.

 2. Vermijd zonlicht: Bescherm uw lippen tegen overmatige blootstelling aan de zon door een lippenbalsem met SPF te gebruiken.

 3. Vermijd make-up: Gebruik de eerste week na de behandeling geen lippenstift of andere lippenmake-up.

 4. Vermijd aanraking: Raak uw lippen zo min mogelijk aan en vermijd het plukken aan korstjes die kunnen ontstaan tijdens het genezingsproces.

 5. Geen sauna of zwembad: Vermijd gedurende de eerste week na de behandeling het bezoeken van een sauna of zwembad.

Thuisverzorging na semi-permanente lippenmake-up

Het is belangrijk om te weten hoe u uw lippen thuis optimaal kunt verzorgen na een semi-permanente lippenmake-up behandeling. Hieronder vindt u enkele tips en aanbevelingen om uw lippen te verzorgen en het genezingsproces te bevorderen.

De eerste 24 uur

 • Koelen: Breng gedurende de eerste 24 uur na de behandeling regelmatig een koud kompres aan op uw lippen om zwelling en ongemak te verminderen.

 • Drinken: Gebruik een rietje om te drinken om te voorkomen dat vloeistoffen in contact komen met het behandelde gebied.De eerste week

 • Reinigen: Reinig het behandelde gebied voorzichtig met een milde, ongeparfumeerde zeep en water. Dep uw lippen droog met een schone tissue of handdoek.

 • Slapen: Probeer tijdens het slapen uw hoofd iets hoger te leggen om zwelling te verminderen.

 • Vermijd pittig en zuur voedsel: Dit soort voedsel kan uw lippen irriteren en het genezingsproces vertragen.

Lange termijn verzorging

 • Exfoliëren: Exfolieer uw lippen regelmatig om dode huidcellen te verwijderen en de kleur van uw semi-permanente make-up levendig te houden.

 • Gebruik SPF: Breng dagelijks een lippenbalsem met SPF aan om uw lippen te beschermen tegen schadelijke UV-straling, die de kleur van uw semi-permanente lippenmake-up kan vervagen.

 • Hydrateren: Blijf uw lippen hydrateren met een vochtinbrengende lippenbalsem om ze zacht en soepel te houden.

Door deze thuisverzorging tips te volgen, kunt u het genezingsproces bevorderen en ervoor zorgen dat uw semi-permanente lippenmake-up zo lang mogelijk mooi blijft. Vergeet niet om regelmatig contact op te nemen met Ayba Beauty Center voor eventuele vragen of advies over de verzorging van uw lippen na de behandeling.


Veelgestelde vragen

Hoelang duurt de behandeling?

De gehele behandeling, inclusief consult, voorbereiding, pigmentatie en nazorginstructies, duurt gemiddeld 2 tot 3 uur.

Doet de behandeling pijn?

Dankzij de verdovende crème die voorafgaand aan de behandeling wordt aangebracht, is het ongemak tijdens de behandeling minimaal. Sommige mensen ervaren een licht tintelend of branderig gevoel, maar over het algemeen wordt de behandeling als goed verdraagbaar ervaren.

Wanneer zie ik het eindresultaat?

Direct na de behandeling zullen uw lippen iets donkerder en gezwollen zijn. Na een week zal de zwelling afnemen en zal de kleur lichter en natuurlijker worden. Het uiteindelijke resultaat is na ongeveer 4 tot 6 weken zichtbaar.

Zijn er bijwerkingen of risico's verbonden aan semi-permanente lippenmake-up?

De behandeling wordt over het algemeen als veilig beschouwd. Echter, zoals bij elke cosmetische ingreep, zijn er enkele risico's en bijwerkingen, zoals infecties, allergische reacties en ongewenste kleurveranderingen. Bij Ayba Beauty Center nemen we alle nodige voorzorgsmaatregelen om deze risico's tot een minimum te beperken.


Maak een Afspraak bij Ayba Beauty Center

Bij Ayba Beauty Center in Dordrecht zorgen we voor een professionele en zorgvuldige lip pigmentatie, waarbij we met een ultrafijne naald pigment aanbrengen in de huid van de lippen. Of u nu uw lippen symmetrischer wilt maken, een frisse kleur wilt geven, of ze optisch voller wilt laten lijken, Alexandra staat voor u klaar om uw lippen te transformeren.

Wacht niet langer en maak een afspraak bij Ayba Beauty Center voor de perfecte PMU lippen behandeling.6 weergaven0 opmerkingen

Комментарии


bottom of page