top of page

Permanente make-up voor wenkbrauwen bij Ayba Beauty Center in Dordrecht

Bij Ayba Beauty Center in Dordrecht zijn we gespecialiseerd in het creëren van prachtige, natuurlijk ogende semi-permanente make-up voor wenkbrauwen. Onder leiding van onze ervaren eigenaresse Alexandra, helpen we u graag met het realiseren van de perfecte wenkbrauwen die passen bij uw gezicht en uitstraling.

Wat is semi-permanente make-up voor wenkbrauwen?

Semi-permanente make-up voor wenkbrauwen, ook wel bekend als wenkbrauw pigmentatie, is een cosmetische behandeling waarbij natuurlijke pigmenten in de huid worden geïnjecteerd om de vorm, kleur en dichtheid van de wenkbrauwen te verbeteren. Deze techniek biedt een langdurig resultaat en is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een oplossing voor dunne, onregelmatige of asymmetrische wenkbrauwen.

Voordelen van semi-permanente make-up voor wenkbrauwen

 1. Tijdbesparing: Verminder uw dagelijkse makeup routine en geniet van perfect gevormde wenkbrauwen zonder moeite.

 2. Natuurlijke uitstraling: De pigmenten die worden gebruikt bij semi-permanente make-up zijn speciaal ontwikkeld om een natuurlijke look te creëren die past bij uw haarkleur en huidskleur.

 3. Langdurige resultaten: Semi-permanente make-up voor wenkbrauwen kan tot 2-3 jaar meegaan, afhankelijk van uw huidtype en levensstijl.

 4. Waterbestendig: U hoeft zich geen zorgen te maken over uitgelopen make-up tijdens het sporten, zwemmen of in de regen.

 5. Veilige en hygiënische procedure: Bij Ayba Beauty Center worden alle behandelingen uitgevoerd volgens strikte hygiënische richtlijnen en met goedgekeurde materialen.

Verschillende technieken voor semi-permanente wenkbrauw make-up

Microblading

Microblading is een populaire techniek waarbij met een handgereedschap kleine sneetjes in de huid worden gemaakt die pigment bevatten. Dit resulteert in fijne, natuurlijk ogende haartjes die de wenkbrauwen voller en gedefinieerd maken.

Ombre Powder Brows

Bij de Ombre Powder Brows-techniek wordt pigment met een elektrisch apparaat in de huid gebracht, waardoor een zachte, poederachtige schaduw ontstaat. Deze techniek is geschikt voor mensen die de voorkeur geven aan een meer ingevulde en gepigmenteerde wenkbrauw look.

Combinatie van Microblading en Ombre Powder Brows

Voor klanten die zowel natuurlijke haartjes als een zachte schaduw wensen, is een combinatie van microblading en ombre powder brows een uitstekende optie. Deze techniek combineert het beste van beide werelden en zorgt voor een volle, gedefinieerde en toch natuurlijke wenkbrauw look.

Het proces van semi-permanente wenkbrauw make-up

 1. Consultatie: Tijdens een consult bespreekt Alexandra uw wensen, beoordeelt uw huidtype en gezichtsvorm en geeft aan welke techniek het meest geschikt is voor u.

 2. Voorbereiding: Uw wenkbrauwen worden gereinigd en er wordt een verdovende crème aangebracht om het ongemak tijdens de behandeling te minimaliseren.

 3. Ontwerp: Alexandra tekent het gewenste ontwerp op uw huid met een uitwisbaar potlood, zodat u het resultaat kunt beoordelen voordat de pigmentatie begint.

 4. Pigmentatie: De gekozen techniek wordt toegepast om het pigment in de huid te brengen en uw wenkbrauwen de gewenste vorm en kleur te geven.

 5. Nazorginstructies: Na de behandeling ontvangt u instructies voor de nazorg van uw wenkbrauwen om het genezingsproces te bevorderen en complicaties te voorkomen.

Nazorg en onderhoud

Het is belangrijk om de juiste nazorg instructies te volgen om de levensduur van uw semi-permanente wenkbrauw make-up te verlengen en complicaties te voorkomen:

 1. Reinigen: Reinig het behandelde gebied voorzichtig met een milde, ongeparfumeerde zeep en water. Dep uw wenkbrauwen droog met een schone tissue of handdoek.

 2. Hydrateren: Houd het behandelde gebied gehydrateerd door het aanbrengen van een herstellende zalf of crème zoals aanbevolen door Alexandra.

 3. Vermijd make-up: Gebruik de eerste week na de behandeling geen wenkbrauw make-up of andere producten op het behandelde gebied.

 4. Vermijd aanraking: Raak uw wenkbrauwen zo min mogelijk aan en vermijd het plukken aan korstjes die kunnen ontstaan tijdens het genezingsproces.

 5. Geen sauna of zwembad: Vermijd gedurende de eerste week na de behandeling het bezoeken van een sauna of zwembad.

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt de behandeling?

De gehele behandeling, inclusief consult, voorbereiding, pigmentatie en nazorginstructies, duurt gemiddeld 2 tot 3 uur.


Doet de behandeling pijn?

Dankzij de verdovende crème die voorafgaand aan de behandeling wordt aangebracht, is het ongemak tijdens de behandeling minimaal. Sommige mensen ervaren een licht tintelend of branderig gevoel, maar over het algemeen wordt de behandeling als goed te verdragen ervaren.


Hoe lang blijft semi-permanente wenkbrauw make-up zichtbaar?

Semi-permanente wenkbrauw make-up kan tot 2-3 jaar zichtbaar blijven, afhankelijk van uw huidtype, levensstijl en blootstelling aan de zon. Het is aanbevolen om regelmatig touch-up behandelingen te ondergaan om de kleur en vorm van uw wenkbrauwen te behouden.


Is er nazorg nodig na de behandeling?

Ja, het is belangrijk om de nazorginstructies op te volgen die u van Alexandra ontvangt om het genezingsproces te bevorderen en mogelijke complicaties te voorkomen. Zorg ervoor dat u het behandelde gebied schoon en gehydrateerd houdt en vermijd blootstelling aan direct zonlicht, sauna's, zwembaden en make-up gedurende de eerste week na de behandeling.

Kan ik mijn wenkbrauwen epileren of harsen na de behandeling?

Het is aanbevolen om te wachten met het epileren of harsen van uw wenkbrauwen tot het behandelde gebied volledig is genezen, wat meestal ongeveer 4-6 weken duurt. Overleg met Alexandra voor specifieke instructies en aanbevelingen op basis van uw individuele situatie.


Maak een Afspraak bij Ayba Beauty Center


Bij Ayba Beauty Center in Dordrecht bent u in goede handen voor prachtige, natuurlijk ogende semi-permanente wenkbrauw make-up. Alexandra en haar team zullen ervoor zorgen dat u met een glimlach en vol zelfvertrouwen de salon verlaat. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en meer te weten te komen over onze behandelingen.


20 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page